Leerbijeenkomsten

Meerdere keren per jaar zijn er leerbijeenkomsten. Een inspirerende mix van theoretische updates, lezingen van experts, ‘good practices’ en intervisie. De bijeenkomsten helpen je bij het ontwikkelen van kritisch, reflectief werkgedrag en een professionele identiteit. Meld je aan voor deze bijeenkomsten!

Programma

De volgende leerbijeenkomsten staan voor het schooljaar 2021-2022 op het programma:

  • Kick Off voor alle leerteambegeleiders bij aanvang van het project. Jerome van Dongen neemt je mee in een nieuw ontworpen reflectiemodel voor interprofessionele leerteams. Je ontvangt een handig document om tegelijk een goede start te maken.
  • Leerbijeenkomsten (oktober-december) voor met name startende leerteambegeleiders die niet eerder het professionaliseringstraject hebben gevolgd.
    Bekijk hier het aanbod van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden: leerbijeenkomst 1 (2021/22), leerbijeenkomst 2 (2021/22), leerbijeenkomst 3 (2021/22).
  • Congres 2022. Net als in het voorgaande jaar vindt in april 2022 een groot congres plaats waar alle interessante ontwikkelingen op het gebied van interprofessioneel samenwerken worden gedeeld.