Waarom interprofessioneel samenwerken?

Wil je eerst meer weten over het belang en de achtergronden van interprofessioneel samenwerken? Bekijk dan het basisdocument, de visual en de andere documenten bij ons Kennisloket

Visual en basisdocument

Het basisdocument ‘Leren interprofessioneel werken in het domein Kind en Educatie’ is er voor iedereen die meer wil weten over de doelen en visie van het Innovatiecluster Kind en Educatie. Het document beschrijft de aanleiding en context van het project, wat interprofessioneel samenwerken is en wat het betekent voor een team en de individuele professional. Ook het leren in een leerteam komt aan bod. Als laatste zijn de drie onderzoeksgebieden beschreven.

In de visual hebben we de gemaakte keuzes overzichtelijk verbeeld wat we ontwikkelen, hoe we dat doen en waarom we interprofessioneel samenwerken.


Op de hoogte blijven?

Via ons Kennisloket blijf je op de hoogte van de kennis die we opdoen, de resultaten van ons werk en hoe we onze partners informeren. Wil je niets missen? Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Meld je hier aan.