Congres


‘De essentie van samen reizen’: dat is het thema van het congres dat wij samen met RAP op dinsdag 7 november (15.00-19.30 uur) in Zwolle organiseren. Tijdens het congres staat de gezamenlijke reis van RAP en RIF (ons project) in de wereld van Kind en Educatie centraal. We zoomen in op de reis die beide projecten al hebben gemaakt, maar staan ook vooral stil bij de invulling van de verdere reis. Kom jij ook?

RAP staat voor Regionale Aanpak Personeelstekort. Het RAP-project richt zich op het terugdringen van de kwantitatieve en kwalitatieve tekorten in het onderwijs. Ons project (RIF), staat voor Regionaal Investeringsfonds mbo en richt zich op het leren interprofessioneel werken in het domein Kind en Educatie.

Over het thema
Tijdens het congres gaan we in op de gezamenlijke reis van RAP en RIF in de wereld van Kind en Educatie. Want écht samenwerken is als samen reizen en dat is enorm waardevol. Je creëert ontmoeting, verbinding en bovenal verdieping. Op de grenzen van onze beroepen en organisaties ontstaat nieuwe kennis, inzichten en waardevolle samenwerkingen.

Wil je erbij zijn? Houd dan je mail in de gaten of mail naar innovatiecluster@landstede.nl.


  • 07 nov
    15:00 - 19:30
    Congres